“Istanbul Arbitration Days” Çırağan Palace Kempinski’de Gerçekleşecek

featured

Istanbul Arbitration Days, 18-20 Nisan 2024 tarihlerinde Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenecek ve tahkim alanında bir buluşma noktası oluşturacak.

İstanbul, tahkim dünyasını bir araya getirecek büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 18-20 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Istanbul Arbitration Days, Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirilecek. Bu özel etkinlik, uluslararası ve yerel tahkim uygulayıcılarını, endüstri uzmanlarını, akademisyenleri ve öğrencileri bir araya getirerek, tahkim alanında önemli bir buluşma noktası oluşturmayı hedefliyor. Etkinlik, 500’den fazla katılımcıyı ağırlayacak ve katılımcılar, Türk ve uluslararası hukuk firmalarından, geniş çapta faaliyet gösteren şirketlerden ve devlet kurumlarından gelen tahkim uygulayıcıları ile benzersiz bir ağ oluşturma fırsatına sahip olacak.

Etkinlik kapsamında, tahkim deneyimleri, karmaşık uyuşmazlıklarda karşılaşılan esas ve usule ilişkin sorunlar, şirket avukatlarının tahkim faaliyetleri, teknolojik gelişmelerin tahkime etkisi gibi çeşitli konular ele alınacak. Ayrıca, devletlerin taraf olduğu yatırım uyuşmazlıkları, inşaat sektöründe tahkimin rolü, öne çıkan tahkim trendleri, bölgedeki tanıma ve tenfiz süreçleri, çevre dostu tahkim uygulamaları, ekonomik yaptırımların tahkime etkisi ve enerji uyuşmazlıkları gibi alanlarda özel oturumlar düzenlenecek.

Etkinlikte, dünyaca ünlü tahkim uzmanları ve hukukçular konuşmacı olarak yer alacak. ISTAC Divan üyesi de olan WilmerHale’den Gary Born’un yapacağı keynote konuşması, etkinliğin önemli noktalarından biri olacak. Ayrıca, Amerika, İsviçre, Fransa ve İngiltere’nin önde gelen hukuk bürolarından gelen misafirler, HKA’dan Ekrem Kaya, Rosenblatt’tan Leonardo Carpentieri, FTI Consulting’ten Xavier Rayo gibi isimler katılımcılara değerli bilgiler sunacak.

İlham Veren Kadınlar başlıklı özel bir etkinlikte, TAV Airports CEO Yardımcısı ve CFO’su Burcu Geriş ile Coca Cola CCI’dan Çiçek Uşaklıgil Özgüneş liderlik örneklerini paylaşacak. Etkinlik ayrıca, somut bağlantıları teşvik etmek ve iş birliği fırsatları yaratmak için tasarlanmış çeşitli yan etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Bunlar arasında, Pera Palace Otel’deki açılış resepsiyonu, Law Rocks konser etkinliği, Yerebatan Sarnıcı’nda düzenlenecek olan kokteyl ve Vogue Brunch ile Dunning Rievman & MacDonald LLP’nin destekleriyle gerçekleşecek olan şarap tadımı etkinliği bulunuyor.

Istanbul Arbitration Days, tahkim alanında güncel gelişmeleri, trendleri ve en iyi uygulamaları paylaşmak için benzersiz bir platform sunuyor. Bu etkinlik hem sektör profesyonelleri hem de bu alana ilgi duyan öğrenciler için değerli bir deneyim olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin