Michael Jordan İmzalı Ayakkabılar Ticaret Bakanlığı Tarafından İhaleye Sunuldu

featured

Michael Jordan imzalı üç çift spor ayakkabı, Türkiye’de düzenlenen ihalede 5 milyon TL başlangıç fiyatıyla alıcı bulamadı.

Türkiye’de, Ticaret Bakanlığı’nın e-ihale yöntemiyle satışa çıkardığı NBA efsanesi Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabı, 5 milyon lira başlangıç fiyatıyla alıcı bulamadı. Gümrük işlemleri tamamlanmadığı için terk edilen bu özel koleksiyon parçaları, Mersin’deki bir ambarın 2 Numaralı Tasfiye Ambarı’nda tutuluyor. İlk ihalede teklif alınamaması üzerine ayakkabılar tekrar ihaleye çıkarıldı.

İlgili ihale için 100 bin lira teminat bedeli talep edilirken, henüz bu değerli ayakkabılara teklif gelmediği belirtiliyor. Ticaret Bakanlığı, ayakkabıların yasal süreçlerin ardından tasfiye edilerek satışa sunulduğunu açıkladı. İhalede yer alan eşyaların “mevcut haliyle” satıldığı ve alıcının, eşyanın/aracın piyasaya arzı, kullanımı veya tescili için gerekli izin veya belgeleri almakla yükümlü olduğu vurgulandı.

Öte yandan, Michael Jordan’ın spor tarihindeki ikonik anlardan biri olan 1998 NBA final maçında giydiği ayakkabılar geçtiğimiz yıl New York’taki bir müzayedede 2,2 milyon dolara satılmış ve bu satış, o zamana kadar gerçekleşen en yüksek fiyatlı spor ayakkabı satışı olarak kayıtlara geçmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin