Sydney’de Kilisede Bıçaklı Saldırı

featured

Avustralya’nın Sydney kentinde bir kilisede düzenlenen bıçaklı saldırıda birden fazla kişi yaralandı, şüpheli gözaltına alındı.

Sydney’in Wakeley semtindeki Christ the Good Shepherd Kilisesi’nde bir ayin sırasında bıçaklı saldırı gerçekleşti. Yeni Güney Galler (NSW) eyalet polisi, olaya ilişkin bir erkeğin gözaltına alındığını ve yaralıların tedavi altına alındığını açıkladı. Saldırı, bölgede endişe yaratırken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Şüphelinin Durumu

Polis açıklamasına göre, saldırı sırasında sunakta bulunan bir piskopos hedef alındı. Saldırganın ayin sırasında kilisenin içine girerek bu saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi. Gözaltına alınan şüpheli şu anda polis soruşturmasında işbirliği yapıyor. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve NSW sağlık görevlileri tarafından tedavi edildikleri ifade edildi.

Bu olay, Sydney’de iki gün önce Westfield Alışveriş Merkezi’nde yaşanan ve altı kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı saldırının ardından geldi. Şehirdeki güvenlik endişelerini artıran bu olaylar, toplumda büyük bir kaygıya yol açtı. Kilisedeki saldırının ardından ek güvenlik önlemleri alınıp alınmadığı ve saldırıların birbiriyle bağlantılı olup olmadığı konusunda soruşturmalar devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin