1. Haberler
  2. Ekonomiden
  3. Bakan Bolat Darülaceze Sakinini Ziyaret Etti: Fuzuli Nedim Şimşeki

Bakan Bolat Darülaceze Sakinini Ziyaret Etti: Fuzuli Nedim Şimşeki

featured

Darülaceze’de ağırbaşlı bir karşılama ile başlayan ziyaret süreci, Bakan Ömer Bolat’ın yer aldığı heyetin sakinlerle buluşmasıyla devam etti. Girişte Esra Ceceli İslam başkanlığındaki heyet tarafından karşılanan Bolat, makamında kısa bir görüşme gerçekleştirdi ve Darülaceze’nin yürüttüğü hizmetlere dair ayrıntıları dinledi. Ziyaretin sonunda Bolat’a günün anısına verilen rozet, ziyaretin simgesel bir parçası oldu.

Bakan Bolat Darülaceze Sakinini Ziyaret Etti: Fuzuli Nedim Şimşeki

Faaliyetlerin anlatıldığı bölümde, Darülaceze’nin geçmişten bugüne taşıdığı değer ve bu kurumun huzurlu ortamında verilen bakım anlatıldı. Ardından Bolat ve heyeti, sakinlerin bulunduğu bölüme geçti ve Fuzuli Nedim Şimşek ile diğer büyüklerle bayramlaşma fırsatı buldu. Bolat, Şimşek’i yakından tanımış olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek sohbetin samimi ve içten geçtiğini belirtti. Şimşek’in uzun yıllardır kendisine gösterdiği yakın ilgiye teşekkür eden Bolat, bu bağı özel olarak vurguladı.

Bolat, konuşmasında Darülaceze’nin ülke tarihi ve inancı açısından özel bir yere sahip olduğuna dikkat çekti. “Bu zarif mirasımızda büyüklerimizin günlük ihtiyaçları titizlikle karşılanıyor ve burada güçlü bir dayanışma örneği sergileniyor” diye konuştu. Ayrıca devletin bütçesinden sosyal yardımlara ayrılan payın büyüklüğünü hatırlatarak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın bu alandaki hizmetlerini övdü. Ganimet olarak gördüğü bu tarihi yapının içinde huzur dolu bir atmosfer olduğunu vurguladı ve büyüklerin sağlığına dua etti.

Toplantının ilerleyen kısmında Şimşek’in Bolat’a olan minnettarlığına değinildi. Şimşek, kendisini yıllardır destekleyen birinin ziyaret ettiğini görmekten duyduğu mutluluğu ifade etti ve Bolat’ın kendisi için önemini bir kez daha dile getirdi. Ramazan Bayramı’nın tüm İslam Dünyasına barış ve sağlık getirmesi temennisiyle konuşmayı sonlandıran Bolat, ziyaretin anlamını pekiştirdi ve Şimşek ile olan yakınlığın yıllar süren bir dayanışmanın göstergesi olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin