PFDK’den Men ve Para Cezaları

featured

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, iki oyuncuya men cezası uygularken, Beşiktaş ve diğer dört Süper Lig ekibine para cezaları verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) bağlı kuruluşu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), son toplantısında iki futbolcuya men ve beş Süper Lig kulübüne para cezaları yaptırımı uyguladı. TFF’nin resmi açıklamasına göre, MKE Ankaragücü oyuncusu Efkan Bekiroğlu iki maç, Corendon Alanyasporlu Leroy Fer ise bir maç men cezasına çarptırıldı. Her iki oyuncu da rakip oyunculara yaptıkları ciddi fauller nedeniyle bu cezaları aldı.

PFDK ayrıca, çeşitli disiplin ihlalleri nedeniyle Beşiktaş’a 320 bin, MKE Ankaragücü’ne 312 bin, Yılport Samsunspor’a 297 bin, Çaykur Rizespor’a 240 bin ve Gaziantep Futbol Kulübü’ne 112 bin lira para cezası verdi. Bu cezaların belirlenmesinde takımların ihlallerinin doğası ve ciddiyeti dikkate alındı.

Ek olarak, PFDK, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Yılport Samsunspor taraftarlarının bazılarının elektronik biletlerine bir sonraki maç için kart bloke cezası uygulanacağını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin