Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe Maçının Ardından Gelen Cezalar Açıklandı

featured

TFF PFDK, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki gergin maçın ardından verilen cezaları duyurdu. Trabzonspor’a seyircisiz oynama ve para cezası, Fenerbahçe’den iki oyuncuya men cezası verildi.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanan ve gergin anlara sahne olan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından cezalar açıklandı. Karşılaşmadaki olaylar nedeniyle Trabzonspor’a altı maç seyircisiz oynama ve 3 milyon lira para cezası verilirken, Fenerbahçe’den iki futbolcuya men cezası uygulandı. İlgili maçta görev alan Trabzonspor antrenörü Egemen Korkmaz’a da men cezası verildi.

Fenerbahçeli futbolcular Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat ile ilgili cezalar da dikkat çekti. Bright Osayi-Samuel’e herhangi bir ceza verilmezken, Oosterwolde ve Eğribayat’a birer maç men cezası verildi. Ayrıca, Jayden Oosterwolde’a ek olarak 39.000 TL para cezası da uygulandı.

PFDK’nın açıklamasında, Trabzonspor’a verilen cezaların yanı sıra, karşılaşmada yaşanan saha olayları ve anons sisteminin talimatlara aykırı kullanılması gibi konularda da cezaların verildiği belirtildi. Özellikle Trabzonspor’a verilen seyircisiz oynama cezası ve para cezasının, taraftarların neden olduğu saha olaylarına dayandırıldığı vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin