Fenerbahçe U19 Takımı, Turkcell Süper Kupa için Şanlıurfa’da

featured

Fenerbahçe U19 takımı, Galatasaray ile oynanacak Turkcell Süper Kupa mücadelesi için Şanlıurfa’ya gitti.

Fenerbahçe U19 takımı, Elit A Ligi’nin 19. haftasında Giresunspor ile evinde oynadığı maçın ardından, Galatasaray ile karşılaşacakları Turkcell Süper Kupa mücadelesi için Şanlıurfa’ya gitti. Bu önemli derbi, bugün saat 21.30’da Şanlıurfa’da oynanacak. Fenerbahçe yönetimi, derbi maçına U19 takımı ile çıkma kararı aldı.

U19 Takımının Yoğun Programı

Fenerbahçe U19 takımı, yoğun bir tempoda Giresunspor ile karşılaştığı maçın hemen ardından, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden Şanlıurfa’ya hareket etti. Kafilede, A takımdan antrenörler de yer aldı, bu durum maçın önemini ve takıma verilen desteği gösteriyor.

Yönetimden Tam Destek

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerinin de takımla birlikte Şanlıurfa’ya gitmesi, Fenerbahçe’nin bu kupaya verdiği önemi ve takıma olan inancını ortaya koyuyor. Bu, takımın moralini yükseltecek ve genç oyunculara büyük bir deneyim kazandıracak bir adım olarak görülüyor.

Önemli Bir Karşılaşma

Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe U19 takımı, bu maçla birlikte büyük bir deneyim ve önemli bir sınavdan geçecek. Fenerbahçe yönetiminin ve teknik ekibin bu stratejisi, geleceğin yıldız adaylarını büyük maçlar ve atmosferlerle tanıştırarak, onları bu tür önemli olaylara hazırlamayı amaçlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin