Eda Erdem, “Uluslararası Cesur Kadınlar” Ödülüne Aday Gösterildi

featured

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet’in kaptanı Eda Erdem Dündar, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından verilen prestijli “Uluslararası Cesur Kadınlar” ödülüne aday gösterildi. Adaylık vesilesiyle düzenlenen resepsiyona, Türkiye ve ABD’den önemli isimler katıldı.

ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A. Eadeh’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı, Fenerbahçe Kulübü yöneticileri ve ABD Türkiye Büyükelçisi Jeffry L. Flake gibi isimler yer aldı. Etkinlikte Eda Erdem Dündar’a özverili çalışmaları ve kadınların güçlendirilmesine yaptığı katkılar nedeniyle bir plaket sunuldu.

ABD Türkiye Büyükelçisi Flake, Eda Erdem Dündar’ı övgü dolu sözlerle anarak, onun sadece spor alanında değil, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadınların güçlendirilmesi konusunda da önemli bir figür olduğunu vurguladı. Flake, Eda Erdem’in genç kadınlara ilham kaynağı olduğunu ve onlara her şeyin mümkün olduğunu gösterdiğini belirtti.

Eda Erdem Dündar ise, yaşadığı kariyer ve hayatın kendi için bile hayal edilemez olduğunu dile getirdi. Heykelinin dikilmesinden duyduğu mutluluğu ve gururu paylaşan Dündar, aldığı bu adaylığı ve kariyerini “hayal edilemez” olarak nitelendirdi. Kendisini bu konumda bulmaktan duyduğu şükranı ifade etti ve başarılarında destek olan herkese teşekkürlerini sundu.

Eda Erdem’in, güçlü ve başarılı kadınların arasında yer almasının kendisi için büyük bir önem taşıdığını vurgulayarak, “Uluslararası Cesur Kadınlar” ödülüne aday gösterilmenin gururunu yaşadığını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin