Arda Güler, Real Madrid Kariyerinde Bir İlke İmza Attı

featured

Real Madrid’in yükselen yıldızı Arda Güler, İspanya’nın üst düzey futbol ligi LaLiga’nın 33. haftasında, lider takımın Real Sociedad ile oynadığı maçta kritik bir role sahne oldu. 19 yaşındaki Türk futbolcu, Real Madrid adına ligde ilk kez başlangıç kadrosunda yer aldığı maçta, 29. dakikada takımının galibiyetini garantileyen golü kaydetti.

Maç süresince gösterdiği olağanüstü performansla göz dolduran Arda, karşılaşmanın bitiminde İspanyol medyası tarafından maçın en iyi oyuncusu olarak gösterildi. Real Sociedad mücadelesinin ardından yapılan bir diğer dikkat çekici hareket ise, İspanyol kulübünün sosyal medya hesaplarından Türk bayrağının paylaşılması oldu, bu da Arda’nın gösterdiği etkinin altını çizdi.

İspanya’dan Arda’ya Övgüler

İspanyol gazeteleri, Arda’nın bu performansla “dersi geçtiğini” ifade etti. Real Madrid ile ligdeki ilk 100 dakikasında iki gol atmayı başaran Arda için övgüler Marca gibi önemli spor gazetelerine de yansıdı. Gazete, genç oyuncunun Carlo Ancelotti ve takım arkadaşları üzerinde bıraktığı izlenimi ve beklentileri ne kadar karşıladığını vurguladı.

Carlo Ancelotti’den Arda’ya Destek

Teknik direktör Carlo Ancelotti, maç sonrasında yaptığı açıklamalarda Arda Güler’in geleceği üzerine konuştu. Transfer spekülasyonlarına bir son veren İtalyan çalıştırıcı, Arda’nın saf yeteneğine ve takımdaki geleceğine olan inancını dile getirdi. Ancelotti, “Arda’nın olağanüstü bir yeteneği var ve gelecek sezon da bizimle olacak. Genç yaşına rağmen büyük işler başaracak” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin