Corey Taylor, Solo Turnesi ile İstanbul’da

featured

Rock müziğin güçlü sesi Corey Taylor, solo turnesi kapsamında 26 Mayıs’ta İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak.

Slipknot ve Stone Sour’un karizmatik solisti Corey Taylor, solo turnesi kapsamında İstanbul’un müzikseverleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 26 Mayıs Pazar günü, şehrin gözde konser mekanlarından Maximum Uniq Açıkhava’da gerçekleşecek olan bu özel konser, Taylor’ın solo kariyerinin yanı sıra rock müziğin klasikleşmiş hitlerini de içerecek.

50 yaşındaki Grammy ödüllü sanatçı, 2020 yılında yayımladığı ve büyük beğeni toplayan ilk solo albümü CMFT’den seçme şarkılarını İstanbul’daki hayranları için seslendirecek. Albüm, sanatçının müzikal yeteneklerinin bir yansıması olarak çeşitlilik ve derinlik sunuyor.

Konser için biletler 825 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Corey Taylor’ın solo performansını canlı izleme fırsatını kaçırmak istemeyen müzikseverler, biletlerin hızla tükenmesi nedeniyle acele etmekte.

Çok Yönlü Sanatçı

New York Times’ın albümleri en çok satan sanatçılar listesine giren Taylor, müzik kariyerinin yanı sıra ‘Thunder Force’, ‘Resident Evil’ ve ‘Rollerball’ gibi filmlerdeki oyunculuk performanslarıyla da tanınmakta. Sanatçının bu konserde de sinema ve müzik dünyasından birikimlerini birleştirerek benzersiz bir sahne şovu sunması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin