Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Kazasında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 4’e Yükseldi

featured

Adana’da tarım işçilerini taşıyan bir minibüsün uçuruma devrilip yanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

Adana, tarım işçilerini taşıyan bir minibüsün uçuruma devrilip yanması sonucunda yas tutuyor. Olay, Karaisalı ilçesi Gildirli Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsü henüz tespit edilemeyen 34 FF 6095 plakalı minibüs, uçuruma devrildikten sonra alev aldı. Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi. Ancak yaralılardan birinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 4’e çıktı.

Yaralananlar arasında 7’si çocuk olmak üzere toplam 18 kişi bulunuyor. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin hızla müdahale ettiği olay yerinde, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere sevk edildi. Yaralıların durumu hakkında güncel bilgiler ve tedavi süreçleri ile ilgili ayrıntılar henüz paylaşılmadı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, minibüsün alevler içinde kaldığı kazada yangını söndürmek için yoğun çaba gösterdi. Polis ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemleri alarak, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin