“Keser” Suç Örgütüne Operasyon

featured

İzmir’de düzenlenen operasyonla, “Keser” adıyla tanınan suç örgütünün lideri ve dört üyesi olmak üzere toplamda beş kişi güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Türkiye genelinde yürüttüğü “Mahzen-9” operasyonu çerçevesinde, İzmir merkezli faaliyet gösteren “Keser” suç örgütüne yönelik kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonucunda altı şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Operasyon, İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu gerçekleştirildi. Eş zamanlı düzenlenen baskınlarla, suç örgütü lideri Hasan Keser de dahil olmak üzere beş şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda, dört ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Şüphelilerin karıştığı belirlenen suçlar arasında “ateşli silah kullanmak suretiyle kasten yaralama”, “mala zarar verme”, “tehdit”, “hakaret” ve “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” gibi vakalar bulunuyor. Emniyet güçleri, halen firarda olan diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin