Arda Turan, Kiraladığı Evde 230 Bin Euro Değerinde Hasar Bırakmakla Suçlanıyor

featured

Eski Barcelona futbolcusu Arda Turan, Barselona’da kiraladığı evde 230 bin Euro değerinde hasar bırakmakla suçlanıyor.

Arda Turan, Barcelona’da kiralık olarak yaşadığı lüks villada büyük bir hasar bırakmakla suçlanıyor. El Periodico de Espana gazetesinin haberine göre, Turan’ın 2015-2018 yılları arasında Barcelona forması giydiği dönemde kaldığı evde bıraktığı hasarın toplam maliyeti 230 bin Euro’yu buluyor. Bu durum, Barselona İl Mahkemesi’nde devam eden bir dava ile de yargı önüne taşınmış durumda.

En Büyük Hasar Mobilya ve Mutfakta

Evin en pahalı hasarı, mobilyalara, ışık sistemine ve temizlik işlemlerine yönelik olup 84 bin 30 Euro’ya ulaşıyor. Ayrıca, mutfakta meydana gelen hasarın maliyeti ise 64 bin 258 Euro olarak kaydedilmiş. Villanın sahibi, Arda Turan ve arkadaşlarının futbol maçları sırasında heyecanla televizyon kumandasını havuza fırlattıklarını ve bu durumun birkaç kez tekrarlandığını iddia ediyor.

Davanın Gelişimi ve İddialar

Davanın ilerlemesi, Arda Turan’ın adresine ulaşma zorlukları nedeniyle yavaşladı. Ev sahibi, Arda Turan’ın evi “Müslüman olmayan önceki kiracılardan dolayı” dezenfekte ettirdiğini ve çok iyi bir temizlik yaptırdığını belirtmiş. Ancak sonrasında yaşananlar, villanın kapılarından bahçesine, ışık sistemlerinden havuzuna kadar pek çok yerde ciddi zararlar meydana gelmiş. Hatta mobilyalarda sigara yanıkları bile tespit edilmiş.

Bu olay, Arda Turan’ın kariyerindeki tartışmalı olaylara bir yenisini eklerken, mahkeme sürecinin sonuçları ve Turan’ın bu iddialara vereceği yanıtlar merak konusu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin