Uluslararası Tahkim Alanında Büyük Buluşma

featured

Istanbul Arbitration Days, tarihi ve modern yapısıyla dikkat çeken bu eşsiz şehirde, dünya genelinden 1000’den fazla katılımcıyı ağırlamaya hazırlanıyor. İlk yılına rağmen büyük bir iddia ile sahneye çıkmaya hazırlanan etkinlik, 17 Nisan 2024 Çarşamba günü Pera Palace’da görkemli bir açılış töreniyle başlayacak.

Bu önemli organizasyon, üç gün sürecek etkinliklerle uluslararası ve yerel tahkim uygulayıcılarını, endüstri uzmanlarını, bürokratları, akademisyenleri ve öğrencileri bir araya getirecek. Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleşecek ana etkinlikler, alanında uzman hukukçuların yer alacağı paneller ve fikir alışverişi seanslarıyla dolu olacak.

Etkinlik Takvimi Dolu Dolu

İstanbul Tahkim Günleri, kültürel etkinliklere de büyük önem veriyor. Vogue Brunch ve Şarap Tadımı gibi etkinliklerle katılımcılara zengin bir deneyim sunulacak. Ayrıca, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin tanıtılacağı oturumlar da programda yer alacak. Etkinlik aynı zamanda, avukatlardan oluşan müzik gruplarının sahne alacağı Law Rocks gecesi gibi sosyal aktivitelerle de renklenecek.

Bu yılki etkinlik, aynı zamanda sosyal sorumluluk bilinciyle de öne çıkıyor. Law Rocks gecesinde elde edilecek gelir, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler yararına bağışlanacak.

Yılın etkinliği, canlı müzik eşliğinde dünya çapında tanınan tarihi bir mekân olan Yerebatan Sarnıcı’nda düzenlenecek GC Kokteyli ile sona erecek.

İstanbul Tahkim Günleri, hukuk dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Siz de uluslararası tahkimin nabzını hissetmek ve sektörün önde gelen isimleriyle tanışmak için bu heyecan verici etkinlikte yerinizi ayırtın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin