Alanya’da İki Tur Teknesi Alevlere Teslim Oldu: Soruşturma Başlatıldı

featured

Antalya’nın Alanya ilçesinde, “Baba-A” ve “Admiral Black” isimli iki tur teknesinde çıkan yangında 1 kişi yaralandı, adli soruşturma başlatıldı.

Antalya’nın gözde turizm merkezlerinden Alanya’da, balıkçı barınağında demirli “Baba-A” ve “Admiral Black” isimli iki tur teknesi, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü alevlere teslim oldu. Olay sonucunda bir kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili adli soruşturma başlattı.

Antalya Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre, yangın sabah saatlerinde başladı. Alevler, “Baba-A” ve “Admiral Black” isimli gezi teknelerini sardı. Olaya karadan itfaiye ekipleri ve denizden Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığına bağlı unsurlar hızla müdahale etti. Çevre güvenliği alınarak yürütülen müdahale sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Teknelerden Biri Tamamen Yandı

Yangın, başlangıçta bir tur teknesinde çıktı ve kısa süre içerisinde yanındaki tekneye sıçradı. Alevlere maruz kalan teknelerden biri tamamen yandı, diğeri ise kullanılamaz hale geldi. Olay yerine ihbar üzerine ulaşan sahil güvenlik ve itfaiye ekiplerinin çabalarıyla yangın söndürüldü.

Yangın esnasında “Baba-A” isimli teknede bulunan bir vatandaş, yaşananlar nedeniyle yaralandı. Dumandan etkilenen bu kişi, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hızla Özel Alanya Yaşam Hastanesi’ne sevk edildi ve tedavi altına alındı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı, teknelerde çıkan yangınla ilgili olarak adli tahkikat başlattı. Soruşturma kapsamında yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Olayla ilgili gelişmeler, soruşturmanın ilerleyen safhalarında kamuoyu ile paylaşılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin