Merkez Bankası Başkanlığı Görev Değişikliği Sosyal Medya Hesaplarını da Güncelledi

featured

Resmi Gazete kararıyla görevden alınan Hafize Gaye Erkan, sosyal medya profilini “Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Eski Başkanı” olarak güncellerken, yeni başkan Fatih Karahan “Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı” ibaresini profil bilgisine ekledi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nda yaşanan başkanlık değişimi, Hafize Gaye Erkan’ın görevden alınması ve yerine Fatih Karahan’ın atanması, her iki ismin de X sosyal medya platformundaki profillerinde yaptıkları güncellemelerle dikkat çekti. Resmi Gazete’de 2 Şubat tarihinde yayımlanan kararla görevden alınan Hafize Gaye Erkan, “Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Eski Başkanı” olarak profilini güncellerken, yeni atanan Fatih Karahan ise “Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı” ibaresini profil bilgisine ekledi.

Görev değişikliği, sadece ekonomi çevrelerinde değil, sosyal medya platformlarında da geniş yankı buldu. Hafize Gaye Erkan ve Fatih Karahan’ın profillerindeki bu güncellemeler, kullanıcılar arasında geniş bir ilgi ve tartışma konusu oldu.

Erkan’ın profilini güncellemesi, görevden alınmasının resmiyet kazandığının bir göstergesi olarak değerlendirilirken, Fatih Karahan’ın profilindeki güncelleme ise yeni görevine başlamış olduğunun bir ifadesi olarak karşılandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin