Memur-Sen’den 3600 Ek Gösterge Talebi

featured

Memur-Sen, birinci dereceye gelen kamu çalışanları için 3600 ek gösterge düzenlemesinin ivedilikle hayata geçirilmesi çağrısında bulundu.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, kamu çalışanlarının ve emeklilerinin uzun süredir beklediği 3600 ek gösterge düzenlemesinin ivedilikle hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı. 7. Dönem Toplu Sözleşmesinde kayıt altına alınan bu vaadin, yüz binlerce kamu çalışanı tarafından dört gözle beklenen bir adım olduğunu belirtti.

3600 Ek Gösterge Neden Önemli?

3600 ek gösterge, kamu çalışanlarının ve memur emeklilerinin gelir artışı sağlamasının yanı sıra, emekli maaşları ve emekli ikramiyelerinde önemli artışlar yapılmasını mümkün kılacak bir düzenleme olarak öne çıkıyor. Tonbul, birinci dereceye gelen kamu çalışanları ve ilgili emeklilere bu düzenlemenin uygulanması gerektiğini ifade etti.

Beklentiler

Memur-Sen’in talebi, birinci derecedeki kamu çalışanları ile geçmiş dönemde birinci dereceden emekli olanların 3600 ek gösterge sayesinde maaşlarında ve ikramiyelerinde artış görmelerini içeriyor. Bu düzenleme, çalışanların emekli ikramiyesi ve aylıklarının yükselmesi anlamına geliyor. Ayrıca, tazminat yansıtma oranlarının düzenlenmesi ve ilave ödemelerin emekli maaşlarına yansıtılması da talep ediliyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin