Danimarka’daki Tarihi Borsa Binasında Yangın

featured

Danimarka’nın başkenti Kopenhag’daki tarihi menkul kıymetler borsa binası “Borsen”de yangın çıktı. Yangında binanın 56 metre yükseklikteki kulesi çöktü.

Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan 17. yüzyıldan kalma “Borsen” adlı eski menkul kıymetler borsa binasında yangın meydana geldi. Yangın nedeniyle binanın ikonik 56 metre yükseklikteki kule ucu çöktü. Christiansborg Sarayı’nın yakınlarında yer alan ve parlamento binasına da ev sahipliği yapan tarihi yapı, yangın nedeniyle büyük zarar gördü.

Yangın, henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. İtfaiye ekipleri olay yerine hızla müdahale ederken, polis çevredeki sokakları trafiğe kapattı ve geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Tarihi bina, halka açık olmamasına rağmen, zaman zaman gala yemekleri ve konferans gibi etkinlikler için kullanılıyordu. Yangın sırasında binada ve çevresinde bulunanlar, itfaiye ekipleri tarafından hızla tahliye edildi.

Hasar

Yangın sonucunda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi. Ancak, binanın tarihi yapısında meydana gelen hasarın boyutu ve restorasyon süreci hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. Yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturma devam ediyor ve yetkililer, yangının sebebini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin