TOGG’un Yeni Sedan Modeli 2024’te Tanıtılacak

featured

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TOGG’un sedan modelinin 2024 sonunda tanıtılacağını duyurdu ve 2025 itibarıyla Avrupa’ya ihracatın başlayacağını açıkladı.

Türkiye’nin yerli otomobil markası TOGG’un heyecan verici yeni gelişmeleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır tarafından açıklandı. Kacır, TOGG’un sedan modelinin tanıtımının 2024’ün sonlarına doğru gerçekleşeceğini ve seri üretiminin 2025’te başlayacağını belirtti.

Kacır, TOGG’un sadece bir araç değil, milletin ortak kazanımı olduğunu vurgulayarak, ülke genelinde şu anda 15 binden fazla TOGG’un yollarda olduğunu ifade etti. Yollardaki TOGG sayısının her geçen gün arttığını kaydeden Bakan Kacır, önümüzdeki yılın üretim hedefinin bu yılın üç katına çıkarak etk impression yapacağını söyledi.

Bakan Kacır, bu yıl sonuna kadar 20 bin aracın sahiplerine teslim edileceğini belirterek, TOGG’un 2024 sonunda sedan modelini kamuoyuna tanıtacağını ve 2025 itibarıyla bu araçların Avrupa’ya ihraç edilmeye başlanacağını müjdeledi. Ayrıca, 2025’te sedan araçların seri üretimine başlanacağını ekleyen Kacır, bu adımların Türkiye’nin otomotiv sektöründeki yerini güçlendireceğini ve TOGG’un uluslararası alandaki rekabet gücünü artıracağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin