Emmy Ödüllü Oyuncu Andre Braugher, 61 Yaşında Hayatını Kaybetti

featured

Televizyon dünyasının usta isimlerinden Emmy ödüllü oyuncu Andre Braugher, 61 yaşında aramızdan ayrıldı.

Andre Braugher, “Homicide: Life on the Street” ve “Brooklyn 99” dizilerindeki unutulmaz performanslarıyla seyircinin kalbinde taht kuran bir yetenek olarak biliniyordu.

Braugher, kısa bir süre önce geçirdiği hastalık sonrasında yaşamını yitirdi. Haberi basın sözcüsü Jennifer Allen, Associated Press aracılığıyla duyurdu.

1998 yılında NBC’de yayınlanan “Homicide: Life on the Street” dizisindeki Dedektif Frank Pembleton rolüyle ilk Emmy Ödülü’nü kazanan Braugher, kariyerine ödüllerle dolu bir sayfa ekledi.

Usta aktör, 2006 yılında “Thief” adlı dizideki performansıyla ikinci Emmy ödülünü kazanarak yeteneklerini bir kez daha kanıtladı.

Toplamda 11 kez Emmy’ye aday gösterilen Braugher, televizyon dünyasının en saygın oyuncularından biri olarak kabul ediliyordu.

Yıllar sonra, “Brooklyn Nine-Nine” dizisinde Komiser Ray Holt karakteriyle izleyiciyle buluşan Braugher, komedi türündeki yeteneklerini de sergileme fırsatı buldu.

2013-2021 yılları arasında NBC’de sekiz sezon boyunca devam eden “Brooklyn Nine-Nine”, Braugher’in ölümsüzleştiği projelerden biri olarak hafızalarda kalacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin