49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu

featured

Hürriyet Gazetesi ve Pantene iş birliğiyle gerçekleştirilen Türkiye’nin en köklü ve prestijli töreni, 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, televizyon, müzik ve dijital dünyanın en güçlü isimlerini ödüllendirdi.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen etkinlik, etkileyici sahnesi, gösterileri, dansları ve ödülleriyle yılı damgasını vurdu.

Ödül alanların duygusal konuşmalarının töreni unutulmaz anlara sahne oldu. Gecenin sunuculuğunu Cem Davran ve Çağla Şıkel üstlendi. Törenin özel konukları arasında duayen sanatçı Nükhet Duru, yılın en çok dinlenen müzisyenlerinden Semicenk, ‘Parla’ marşıyla dikkat çeken Norm Ender ve renkli kişiliği, sevilen şarkıları ve büyüleyen performanslarıyla İrem Derici yer aldı.

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, yıl boyunca büyük bir heyecanla beklenen bir etkinlik olarak görkemli ve ışıltılı bir kırmızı halıyla başladı. Geceye, sanat ve iş dünyasının önemli isimleri, Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Edis, Çağlar Çorumlu, Salih Bademci, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Afra Saraçoğlu, Beril Pozam, Alper Kul, Açelya Toplaoğlu, Özgün Bayraktar, Rüştü Onur Atilla, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya, Ecem Erkek, Berfu & Eser Yenenler, Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Öznur Serçeler, Aslı Bekiroğlu, Özge Özacar, Nebahat Çehre, Özge Özder, Şevval Şahin, Yağmur Tanrısevsin, Tülin Şahin, Atiye, Hakan Altun, Madrigal, Yasemin Yürük ve daha birçok ünlü isim katıldı.

Törenin açılış gösterisini İrem Derici gerçekleştirdi. Sahne kostümü ve dansçılarıyla etkileyici bir performans sergileyen Derici, yıl boyunca çok sevilen şarkılarını seslendirdi.

Ödül Töreni’nde Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel bir performans da vardı. Norm Ender’in Cumhuriyet’in 100. yılı için bestelediği ‘Parla’ adlı marş, özel bir gösteriyle sahnelendi. Ünlü rapçiye sahnede 30 kişilik koro eşlik etti.

Şarkıları son yıllarda büyük ilgi gören ve liste başı olan Semicenk, gecede iki farklı şovla sahneye çıktı. ‘En İyi Çıkış Yapan Sanatçı’ ve ‘Pişman Değilim’ parçasıyla ‘En İyi Şarkı’ ödüllerini de kazanan genç şarkıcı, önce Doğu Swag ile ‘Pişman Değilim’ adlı şarkıyı seslendirdi. Ardından ‘Yana Yana’ adlı parçasını orkestra eşliğinde seslendirdi.

Törenin önemli anlarından biri, 2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘En İyi Telenovela’ dalında ödül kazanan Yargı dizisinin ‘Başarı Ödülü’nün sahibi olmasıydı. Yaşam Boyu Başarı Ödülü ise Türkiye’de popüler müziğin güçlü seslerinden Nükhet Duru’ya takdim edildi. Duayen sanatçı, gece boyunca büyüleyici bir sahne şovu sergiledi. Perküsyon sanatçıları ve dansçılar eşliğinde Nükhet Duru, ‘Biz Göçmüşüz Buralardan’ adlı şarkıyı seslendirdi.

Azerbaycan’ın Parlayan Yıldızları ödülünü kazanan sanatçılar Samira Efendi, Kamala Piriyeva ve Nadjiba da geceye özel bir sahne şovuyla damga vurdular. Samira Efendi, ‘Damlalar’ adlı parçasıyla ödül törenine özel bir performans sergiledi.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde en merak edilen kategorilerden biri olan “Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisinin kazananları ise Caner Topçu, Özge Yağız, Sıla Türkoğlu ve Simay Barlas oldu. Bu ödülleri P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu takdim etti.

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için televizyon, müzik ve dijital dünyada adından söz ettiren adaylar halk tarafından oylandı. Oylamanın ilk aşamasında her kategoride en yüksek oyu alan ilk 10 aday, ikinci oylamaya geçerek finalist oldu. İkinci oylamanın ardından kazananlar, yüzde 70 halk ve yüzde 30 jüri oylarıyla belirlendi.

Bu yıl toplam 34 kategoride yarışan adaylara heyecanla beklenen törende ödülleri takdim edildi. 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 3 Aralık Pazar günü Kanal D ve TeVe 2’den canlı olarak yayınlandı. Görme ve işitme yetisi kaybı bulunan bireyler için simultane işaret dili çevirisiyle gerçekleşen yayın Teve2, Dream Turk, D-Smart DiziSmartMax kanallarından; sesli betimleme ve simultane işaret dili çevirisiyle gerçekleşen yayın ise kanald.com.tr, teve2.com.tr, hurriyet.com.tr, hurriyet.com.tr/kelebek, Hürriyet YouTube, Teve2 YouTube ve D-Smart Youtube platformlarından yayınlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin