“Aslında Özgürsün” ekibinden Duygu Asena anısına doğum günü kutlaması

featured

Hayatını ve kalemini kadınları özgürleştirmeye adamış gazeteci-yazar Duygu Asena’nın aynı adlı kitabından uyarlanan Gain’in yeni dizisi “Aslında Özgürsün”ün set ekibi yazarın anısına bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Doğum günü pastasını Dizide Duygu Asena’yı canlandıran Zuhal Olcay kesti.

Eserleri ve fikirleriyle Türkiye’de kadın hakları konusunun geniş kitlelerce konuşulmasını sağlayan ilk isimlerden gazeteci-yazar Duygu Asena’nın sürükleyici eseri ile aynı adı taşıyan “Aslında Özgürsün” dijital platform GAİN için dizi olarak uyarlanıyor. Zuhal Olcay, Bade İşcil ve Deniz Çakır’ın başrollerini paylaştığı yeni dizi “Aslında Özgürsün” dizinin ekibi sette, 19 Nisan 1946’da dünyaya gelen Asena’nın doğum gününü kutlayarak ünlü yazarı andı.

Doğum günü pastasını, dizide Duygu Asena’yı canlandıran usta oyuncu Zuhal Olcay kesti.  Olcay yaptığı konuşmada, “Yaşasaydı 76 yaşında olacaktı. Aslında onun fikirlerine ne çok ihtiyacımız vardı şu anda. Harika bir dizi olsun. Onu en güzel şekilde hatırlattığınız için teşekkür ederim,” dedi.

Olcay, Duygu Asena ile ilgili duygularını, “Kendisini tanıyordum. Birçok sebeple bir ara gelmişliğimiz de var. Mesleki kişiliğinin dışında insan olarak da çok sevmiştim. Onu canlandırmak gerçekten değişik bir his. Sevecen, sert, kararlı, duygusal, gerçekçi, çalışkan biriydi” sözleriyle ifade ederken sette duygusal anlar yaşandı.  Zuhal Olcay ve dizinin yönetmeni Ali Kemal Güven, pasta kesiminde bir araya geldi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin