İş Dünyası ve Hukuk Derneği sigorta sektörünün öncü isimlerini ağırladı

featured

İş ve hukuk dünyası arasında köprü görevi üstlenerek hukukun iş dünyasındaki iletişim mekanizmalarının gelişimini destekleme misyonuyla gönüllü olarak hayata geçirilen sivil toplum kuruluşu İş Dünyası ve Hukuk Derneği (İDHD), İstanbul ofisinde sigorta sektörünün geleceği ve teknolojik gelişmelerden doğan yeni hizmet alanları trendlerini kapsayan bir yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirdi.

AON Türkiye’nin Eş CEO’su ve Sigorta ve Reasürans Brokerleri Derneği Başkanı Ferhan Özay, Tofaş Sigorta Lideri Orçun Şentürk, Şengün & Partners Avukatlık Ortaklığı Kurucu Ortağı Av. Nedim Korhan Şengün katılımları ve İDHD Yönetim Kurulu Üyesi İclal Arguç Demirtaş moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda sigorta sektöründe yenilikçi teknoloji, müşteri davranışları değişimi ve rekabet gücü araştırmaları ile mevzuata ilişkin gelişmeler görüşüldü.

Sigortanın uzandığı her alanın güncel ihtiyaçlarını ve geleceğine dair değerlendirmeleri yerel ve küresel zeminde detaylıca ele almayı hedefleyen İDHD, 21.06.2022 tarihinde kıymetli katılımcılarıyla gerçekleştirdiği toplantı raporunu ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşacağını bildirdi.

İDHD faaliyetlerini takip etmek için: www.isdunyasivehukuk.com/

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin