ABD’de Kargo Gemisinin Çarptığı Köprü Yıkıldı

featured

Baltimore’da bir kargo gemisinin çarpması sonucu Francis Scott Key Köprüsü çöktü; köprüde işçiler ve sivil araçlar bulunuyordu.

ABD’nin Maryland eyaletine bağlı Baltimore kentinde meydana gelen olayda, bir kargo gemisi Francis Scott Key Köprüsü’ne çarparak büyük bir yıkıma neden oldu. Bu çarpışmanın ardından köprü çöktü. Olay esnasında köprüde 7 inşaat işçisi ve 4 sivil aracın bulunmuş olabileceği endişesi taşınıyor. Şu an bölgede kurtarma operasyonları devam ediyor.

3 kilometre uzunluğundaki bu önemli köprü, yerel saat ile 01.27’de çöküş ihbarının alındığı Sahil Güvenlik tarafından doğrulandı. The New York Times’ın raporuna göre, köprüdeki hasarın tam olarak ne ölçüde olduğu henüz netleşmedi.

Maryland Ulaştırma Otoritesi, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamayla, köprüdeki tüm şeritlerin kapatıldığını ve trafiğin diğer yollardan yönlendirildiğini duyurdu. Baltimore polisi ve itfaiye teşkilatı ise yaşanan olayla ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

Köprünün suya çökme anı, bölgedeki kameralar tarafından kaydedildi, bu da kurtarma çalışmalarını yönlendirmede önemli bir kaynak oluşturuyor. Yetkililer ve kurtarma ekipleri, köprü altında ve çevresinde mahsur kalmış olabilecek kişileri arama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin