İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki Kılıçali Paşa Mahallesi’nde bulunan iki katlı ahşap bir binada yangın meydana geldi. Yangın, saat 16.30 sıralarında Sanatkarlar Caddesi üzerindeki binada başladı. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın, kısa sürede büyüyerek çevrede yoğun dumana yol açtı.
Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf ediyor.
Bu tür ahşap yapıların bulunduğu tarihi mahallelerde yangın riski her zaman yüksek olduğundan, ekiplerin müdahalesi hayati önem taşıyor. Yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı ve yangının söndürülmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.