İspanya’da bir futbol turnuvasının geliri depremzedelere bağışlanacak

featured

“Finetwork Crevillent Cup” adıyla düzenlenecek turnuvayla ilgili açıklama yapan Crevillent Belediyesinin spordan sorumlu meclis üyesi Marcelino Gimenez, “Türk halkının şu anda yaşadığı acil insani ihtiyaçlara bir nebze olsun bizim de katkımızın olmasından büyük gurur duyuyoruz.” dedi.

Gimenez, aralarında Real Madrid, Barcelona, Real Betis, Valencia, Atletico Madrid’in de olduğu toplamda 13 kulübün iştirak edeceği turnuvaya 8-11 yaş arasındaki takımların katılacağını ve turnuvanın 31 Mart’ta başlayacağını ifade etti.

Bağışın, AFAD aracılığıyla depremzedelere ulaştırılacağı bildirildi.

Diğer yandan eski futbolcu Juanfran da Atletico Madrid’de bir dönem birlikte forma giydiği Arda Turan ve Emre Belözoğlu ile başkan yardımcılığını yaptığı 3. lig kulübü Intercity’e transfer olan Emre Çolak’ın yer aldığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bu bağış, Türk halkına duyduğum sevgi için yapabileceğim en az şeydi. Tüm desteğim ve tüm teşvikim depremde etkilenenler ve özellikle siz kardeşlerim için.” diye yazdı.

Turnuvadan elde edilecek gelir aynı zamanda, kanserli çocuklara yardım için de kullanılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin