1. Haberler
  2. Ekonomiden
  3. Bakan Uraloğlu Hürmüz Boğazı’ndaki Türk Gemileriyle İlgili Açıklama

Bakan Uraloğlu Hürmüz Boğazı’ndaki Türk Gemileriyle İlgili Açıklama

featured

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hürmüz Boğazı üzerinden geçen Türk bayraklı gemilerin mevcut durumuna dair bilgiler paylaştı. Bakan, 15 Türk sahipli geminin şu anda boğazda beklediğini ve herhangi bir sorun bulunmadığını belirtti.

Güncel iletişim hattının sürekli açık olduğunu belirten Uraloğlu, gemi personelleriyle düzenli temas halinde olduklarını vurguladı. Bakanın ifade ettiği gibi, Hürmüz Boğazı’ndaki Türk sahipli gemiler, güvenli ve kontrollü bir şekilde konumlarını korumaya devam ediyor.

Öne çıkan noktalar: 15 adet Türk sahipli geminin boğazda beklediği bilgisi teyit edildi ve ekiplerle irtibat halinde olunduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin