Erdoğan: CHP’li belediyelerin olduğu şehirlerimizin içler açısı hali ortada

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Rize 8. Olağan İl Kongresi sebebiyle Rize’ye gelerek kongrede konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında “CHP’li belediyelerin olduğu şehirlerimizin içler açısı hali ortadayken onların müsebbiplerini allayıp pullayıp pazarlarlar” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasında dikkat çeken açıklamalar şöyle yer aldı:

“Ülkeye kazandıracak daha çok eserimiz, millete verecek çok hizmetimiz var. Bunun için kongrelerimizi bir şahlanış, enerji yenileme zemini olarak görüyoruz”

“Büyük kongremizle birlikte yeni bir döneme kapı açacağız. Hedefimiz AK Parti’yi seçimlerde yeniden yüzde 50 bandına çıkartmaktır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasından sonra sahnede bir süre daha kaldı ve 2 Ocak’ta hayata veda eden sanatçı Ferdi Tayfur‘un İçim Yanar şarkısı çaldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin