1. Haberler
  2. Ekonomiden
  3. Hazine Yarın İki İhale İçin Hazır: Detaylar ve Beklentiler

Hazine Yarın İki İhale İçin Hazır: Detaylar ve Beklentiler

featured

Yarın başlayacak ihalelerde, devlet tahvilleri yeniden ihraç edilecek. İlk ihraçta, vadesi 2 yıl olan ve 602 gün süren bir devlet tahvili, 6 ayda bir ödenen kuponlarla yeniden ihraç edilecek.

İkinci ihalede ise 5 yıl vadeli bir devlet tahvili yeniden ihraç edilerek, yine aynı kupon ödeme takvimiyle işlem görecek ve bu tahvil TÜFE’ye endeksli olarak sunulacaktır.

İşlem akışı için önce 2 yıl vadeli yeni kuponlu tahvilin ihraç süreci başlayacak; ardından 5 yıl vadeli TÜFE’ye endeksli tahvilin yeniden ihracı gerçekleştirilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin