1. Haberler
  2. Sanattan
  3. İstanbul Festivali’nde Madrigal ile Mor ve Ötesi: Zamanı Donduran Bir Geceyi Anlatan İncelikli Bir Yolculuk

İstanbul Festivali’nde Madrigal ile Mor ve Ötesi: Zamanı Donduran Bir Geceyi Anlatan İncelikli Bir Yolculuk

featured

Türkiye’nin en özgün ve etkileyici müzik gruplarından Madrigal, İstanbul Festivali’nde dinleyicilere zarif bir müzik yolculuğu sundu. Henüz yakın zamanda yayımlanan Sana Ait albümünün şarkılarıyla birlikte, “Seni Dert Etmeler” ve “Dip” gibi sevilen parçaları da festival alanını dolduran binlerce müzikseverle hep bir ağızdan söylendi. Madrigal’in performansı, dinleyenleri adeta hayaller dünyasına taşıyan bir melodi akışıyla devam ederken, ekip sahnede hem neşeli hem de şık bir enerji sergiledi. Anıl Erdem Cevizci, Ceyhun Kaan Karakaş, Salim Kaan Alıcı, Sanlı Akgün ve Burak Emir Kamacı’dan oluşan grup, sahne boyunca estetik bir ritim ve zarif bir sahne duruşu ile dinleyenleri etkiledi.

İstanbul Festivali’nde Madrigal ile Mor ve Ötesi: Zamanı Donduran Bir Geceyi Anlatan İncelikli Bir Yolculuk

İSTANBUL FESTİVALİ’NDE MOR VE ÖTESİ RÜZGÂRI Gecenin akışını adeta rüzgârlı bir rock melodisiyle değiştiren Mor ve Ötesi, İstanbul Festivali’nde sahneden yükselen enerjiyi doruklara taşıdı. Harun Tekin, Kerem Özyeğen, Burak Güven ve Kerem Kabadayı’dan oluşan ekip, Melekler Ölmezden Araf, Küçük Sevgilimden Sevda Çiçeğine kadar geniş bir repertuarla izleyiciyi büyüledi. Konserin ani bir anında Arem & Arman’ın remiksiyle zenginleşen performans, Beyhan Murphy’nin önderliğindeki yaklaşık 40 kişilik dans ekibiyle görsel bir şölen niteliği taşıdı. Her şarkının sonunda izleyicinin coşkusuna hayran kalan Mor ve Ötesi, bis için sahneye dönüp “Bir Derdim Var” ile geceyi hafızalara kazıdı. Seyircilerle kurduğu interaktivite ve sahnede sürdürdüğü samimi ileti, uzun alkışların karşılık bulduğu unutulmaz bir anı olarak kayda geçti.

DOPDOLU BİR FESTİVAL Festivale damgasını vuracak program akışında 10 Ağustos’ta Buray ve Gülşen sahne alırken, 12 Ağustos’ta MÜYORBİR’in 25. Yıl dönümü kutlamalarıyla Cem Adrian, Gökhan Türkmen, Hande Yener, Kubat, Melek Mosso ve Nükhet Duru ardı ardına sahne alacak. İstanbul Festivali, 13 Ağustos’ta Motive ve Mela Bedel ile devam ederken ardından Sertab Erener sahneye çıkacak. 14 Ağustos’ta Simge Sağın ve Mabel Matiz; 15 Ağustos’ta Ati242 ve Sagopa Kajmer; 16 Ağustos’ta Semicenk ve Yıldız Tilbe gibi isimler performans gösterecek. Etkinliğin son günü olan 17 Ağustos’ta Ebo Show, Poizi, Çakal ve Blok3 sahne alacak. Program sadece müzikle sınırlı kalmıyor; FIBA standartlarındaki 3×3 basketbol turnuvaları, espor karşılaşmaları, RopeLand, dikey rüzgâr tüneli ve lunapark gibi çok yönlü deneyimlerle izleyicilere zengin bir gün sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin