1. Haberler
  2. Ekonomiden
  3. Trump: Kolanın Daha Lezzetli Olması İçin Çalışıyoruz

Trump: Kolanın Daha Lezzetli Olması İçin Çalışıyoruz

featured

Trump’tan Coca-Cola’ya Pancar Şekeri Desteği

Eski ABD Başkanı Donald Trump, kişisel sosyal medya platformu Truth Social üzerinden yaptığı açıklamada, Coca-Cola’nın ABD’de satılan ürünlerinde artık pancar şekeri kullanmayı tercih ettiğini duyurdu. Trump, bu değişikliğin kendisiyle uzun süredir iletişim halinde olan şirket tarafından planlandığını belirterek, “Bu gerçekten olumlu bir adım. Gözlerinizle göreceksiniz, tadı da çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Trump’ın aşırı kola tüketimiyle tanındığını da hatırlatalım; Oval Ofis’te, kendisine her seferinde bir kutu kola getirilmesini sağlayan bir ‘light kola düğmesi’ bulunduğu biliniyor.

Şirket, farklı ülkelerde farklı içerik kullanımıyla dikkat çekiyor. Latin Amerika ülkelerinde kamış şekeri tercih edilirken, ABD’de mısır şurubu kullanımı yaygın. Almanya gibi Avrupa ülkelerinde ise pancar şekeri ana bileşen olarak tercih ediliyor. Türkiye’de satılan Coca-Cola ürünlerinde de pancar şekeri ve mısır nişastasından elde edilen fruktoz-glikoz şurubu kullanıldığı resmi kaynaklar tarafından doğrulanmıştır.

Not: Bu değişikliğin şirket tarafından resmi olarak doğrulanmadığını belirtmekte fayda var. Coca-Cola sözcüsü, “Başkan Trump’ın coşkusunu takdir ediyoruz ve ürünlerimizdeki yeni ve yenilikçi içeriklerle ilgili yakında daha fazla bilgi paylaşacağız” açıklamasını yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin