Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yeni yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı, TV 100’de yayınlanan “Az Önce Konuştum” programında sarı lacivertli kulübe yılda 40-50 milyon Euro gelir sağlayacak 3 projesi olduğunu söyledi.
Ilıcalı’nın Projeleri
Ilıcalı, projelerini şu şekilde açıkladı: “Üst düzey Fenerbahçelileri motive edeceğim, onları heyecanlandıracağım. Kafamda 3 tane proje var, yılda 40-50 milyon Euro yapar. Başkanımıza anlattım heyecanlandı. Bir tanesi medya ile alakalı ve o projeden her sene 15-20 milyon Euro gelecek.”
Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a Yanıt
Ilıcalı, kendisine yöneltilen, “Aziz Yıldırım’ın ‘Adnan Hocacı’ suçlaması için ne diyeceksin?” sorusuna “Çok üzücü!” cevabını verdi. Ilıcalı, “Aziz Yıldırım’a bayılıyordum da ondan bunu yapmadım! Kendi başkanlığında Acun çok iyi, sonra Acun çok kötü! Çok komik ya! Takımıma destek oluyorum, aşığım bu renklere. Elimden geleni yapıyorum.” şeklinde konuştu.
Ilıcalı’nın Fenerbahçe’ye Destekleri
Ilıcalı, “Ali Koç başkan olduğunda aradı ve kampanya yapmamızı istedi. Üç günde 20 Milyon € topladık. Kanalımı Fenerbahçe için kullandım. Benim amacım Fenerbahçe’ye yardım etmek. Beni neden karalıyorsun? Senin karalamanla bana bir şey olmaz.” ifadelerini kullandı.