Bülent Uygun: “Zor Şartlarda Başarılı Bir Sezon Geçirdik”
Trendyol Süper Lig takımlarından EMS Yapı Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, kırmızı-beyazlı ekibin zor şartlar altında başarılı bir sezon geçirdiğini belirtti. Uygun, sıkıntılı bir dönemde Sivasspor’da teknik direktörlük görevine getirildiğini ve önceki teknik direktör Servet Çetin’in devre arasına kadar başarılı işler yaptığını ifade etti.
Servet Çetin’in Ayrılışı ve Yeni Dönem
Çetin’in kendi isteğiyle takımdan ayrıldığını dile getiren Uygun, “Biriyle problemi vardı. O birinin kim olduğunu bilmiyorum. Servet Çetin’i ayrı severim. Kendisi gün gelir açıklar. Benden dolayı ise onu da açıklar ama gerçekten çok güzel şeyler başardı.” şeklinde konuştu. Uygun, takıma geldikten sonra birçok kilit oyuncunun takımdan ayrılma durumuyla karşılaştığını ve bu zorlu süreçte takımı ligde tutmayı başardıklarını vurguladı.
“Sivasspor tarihinin en pahalı satışı olan Yunus Emre Konak’ı yetiştiren hoca Servet Çetin’di.” diye ekleyen Uygun, “Yeni gelen oyuncularla uyum sağlayarak ligi güzel bir noktada bitirdik. Avrupa kupalarına katılma şansını da yakaladık ancak hakem hatalarıyla önemli fırsatları kaçırdık.” ifadelerini kullandı.
- Uygun, sezon boyunca Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi büyük takımlardan puanlar aldıklarını belirtti.
- Stadyuma gelen taraftarlara teşekkür eden Uygun, az da olsa destek gördüklerini kaydetti.