Beşiktaş-Galatasaray Maçını Halil Umut Meler Yönetecek

featured

Süper Lig’in 28. haftası, futbol severler için büyük bir heyecana sahne olacak. Özellikle 3 Mart Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisi, futbol dünyasının merakla beklediği maçların başında geliyor. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’nun açıklamasına göre, bu kritik mücadelenin hakemi Halil Umut Meler olacak.

28. haftanın maç programı ve görevlendirilen hakemler de belli oldu. Program kapsamında, 1 Mart Cuma günü Kasımpaşa ile Sivasspor arasında oynanacak maçı Burak Şeker yönetecek. 2 Mart Cumartesi günü ise Ankaragücü-İstanbulspor, Rizespor-Kayserispor ve Hatayspor-Fenerbahçe maçlarını sırasıyla Muhammet Ali Metoğlu, Burak Pakkan ve Atilla Karaoğlan yönetecek.

3 Mart Pazar günü, Başakşehir-Samsunspor ve Pendikspor-Konyaspor maçlarının hakemleri Abdullah Buğra Taşkınsoy ve Ümit Öztürk olarak açıklandı. Derbinin ardından 4 Mart Pazartesi günü oynanacak Adana Demirspor-Fatih Karagümrük, Alanyaspor-Trabzonspor ve Antalyaspor-Gaziantep FK maçlarını Murat Erdoğan, Volkan Bayarslan ve Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

Bu hafta, ligdeki mücadele kadar, sahada adaleti sağlayacak hakemlerin performansı da büyük önem taşıyor. Derbi maçını yönetecek Halil Umut Meler’in tecrübesi, futbolseverler tarafından güven verici bir faktör olarak görülüyor. Maçların heyecanı, fair play çerçevesinde geçmesi temennisiyle, tüm takımlara başarılar diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin