Arda Güler, Real Madrid’deki İlk Golünü Anlattı

featured

Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler, La Liga’nın 28. haftasında Celta Vigo’yu 4-0 mağlup ettikleri maçta kaydettiği ilk golle ilgili duygularını paylaştı. Arda, bu önemli anı, “Kalecinin açıldığını gördüm, sağa çektim vurdum çok şükür gol oldu” sözleriyle detaylandırdı.

İlk Gol Heyecanı

Real Madrid TV’ye konuşan Arda, attığı golün mutluluğunu ve heyecanını dile getirdi: “İnanılmaz atmosferde gol atmak çok güzeldi. Çok mutluyum ve inşallah bunun devamı gelecek.” Arda, bu başarısının ardından çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Gol Anının Detayları

Maçın son dakikalarında oyuna girerek kısa süre içinde golünü atan Arda, “Karşı karşıya kalmıştım, kalecinin açıldığını fark ettim ve gol şansını değerlendirdim.” dedi. Bu golle birlikte zor bir sezon geçirdiğini ancak destek olan herkese teşekkürlerini ilettiğini söyledi.

Real Madrid’in tecrübeli teknik direktörü Carlo Ancelotti de Arda’nın performansından övgüyle bahsetti. Ancelotti, “Çok az süre aldı ama ondan bir şeyler yapacağından emindim. Büyük bir yetenek” diyerek, Arda’nın Real Madrid’de büyük bir geleceği olduğuna inandığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin