Özgür Özel’den 6 Şubat Mesajı

featured

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde, birlik ve dayanışma mesajlarıyla dolu bir anma mesajı ve video paylaşarak kaybedilen canları andı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde sosyal medya platformu X üzerinden paylaştığı duygusal mesaj ve video ile depremde hayatını kaybedenleri andı. Özel, yaşanan felaketin acısını ve yasını ifade ederken, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Video, depremin yarattığı yıkımı ve sonrasında yaşananları, telsiz anonsları, haber bültenleri ve depremzedelerin çarpıcı ifadeleriyle gözler önüne serdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Özgür Özel’in konuya dair söylemlerine de yer verilen video, Türkiye’nin farklı şehirlerinden deprem bölgesine yapılan yardımların önemini vurguladı.

Birlik ve Dayanışma Mesajı

Özel, mesajında ve videoda, felaket karşısında gösterilen dayanışmanın önemine dikkat çekti. “Bir yolu vardı iyileşmenin. Yolu birlikten geçen,” ifadeleriyle, acılara ortak olmanın ve birbirine destek olmanın altını çizdi. Videonun sonunda, “6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz tüm canlarımızı rahmetle anıyoruz” diyerek, kaybedilen hayatları saygıyla andı.

Özgür Özel’in bu anlamlı paylaşımı, depremin yıl dönümünde toplumsal hafızada derin izler bırakan bir trajediyi hatırlattı ve birlikte iyileşmenin mümkün olduğunu mesajını verdi. Bu paylaşım, aynı zamanda siyasi liderlerin, toplumun yaralarını sarmada ve dayanışma ruhunu güçlendirmede oynadıkları rolü de ön plana çıkardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin