Arnold Schwarzenegger, Almanya’da Gözaltına Alındı

featured

Hollywood yıldızı Arnold Schwarzenegger, Almanya’nın Münih Havalimanı’nda beklenmedik bir durumla karşılaştı.

Los Angeles’tan Münih’e seyahat eden “Terminatör” filminin ünlü oyuncusu, havalimanında gümrük memurları tarafından gözaltına alındı. Alman basınında yer alan haberlere göre, Schwarzenegger’in yanında bulunan 26 bin euro değerindeki Audemars Piguet marka lüks saatini gümrük yetkililerine bildirmediği ortaya çıktı.

Schwarzenegger, Münih Havalimanı’na iniş yaptığında, gümrük memurları tarafından lüks saatinin fark edilmesi üzerine yaklaşık 3 saat gözaltında tutuldu. Bu süre zarfında, kendisine 35 bin euro tutarında bir para cezası kesildi. Ünlü aktörün, cezayı kredi kartı ile ödemek istediği ancak bu talebinin reddedildiği bildirildi.

Alman gümrük kuralları gereğince, cezanın yarısının nakit olarak ödenmesi gerekiyordu. Bu nedenle gümrük yetkilileri, Schwarzenegger’e nakit çekmesi için bankaya kadar eşlik etti. Aktör, gerekli ödemeyi yaptıktan sonra serbest bırakıldı.

Münih Havaalanı Gümrük Müdürlüğü Sözcüsü Thomas Meister, Schwarzenegger’in saati Avrupa Birliği sınırları içinde satma niyeti olduğu için vergi ödenmesi gerektiğini belirtti. İsviçreli lüks saat markası Audemars Piguet tarafından Schwarzenegger için özel olarak üretilen saat, Avusturya’nın Kitzbuehel kentinde bir iklim derneği adına düzenlenecek bağış kampanyasında açık arttırmaya çıkarılacağı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin