THY’den Almanya Seferlerinde İptal Duyurusu

featured

Türk Hava Yolları (THY), Almanya’nın Hamburg ve Stuttgart şehirlerine planlanan bazı uçuşların, güvenlik personeli grevi nedeniyle iptal edildiğini bildirdi. 14 Mart tarihinde yaşanacak olan bu iptaller, söz konusu grevin yol açtığı operasyonel zorluklar sebebiyle gerçekleşiyor.

THY tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul’dan Hamburg’a yapılacak seferler şimdilik planlandığı gibi devam edecek ancak Hamburg’dan İstanbul’a dönüş uçuşları iptal edilmiş durumda. Stuttgart havaalanında ise 24 saat sürecek bir notam yayınlanması sonucu, 14 Mart’ta gerçekleştirilmesi planlanan tüm seferler iptal edildi.

Grev ve iptallerden etkilenen uçuşlar arasında Hamburg ve Stuttgart’tan İstanbul’a, Sabiha Gökçen’e ve Ankara’ya yapılan çeşitli seferler bulunuyor. İptal edilen seferlerin listesi şu şekildedir: TK1662, TK1664, TK1668, TK7883, TK1701, TK1702, TK1703, TK1704, TK1705, TK1706, TK1710, TK7750, TK7751, TK7812 ve TK7813.

Bu iptaller, Almanya’daki güvenlik personelinin grevi nedeniyle yaşanan operasyonel aksaklıkların bir yansıması olarak görülüyor. Yolcuların, planladıkları seyahatlerde herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için THY’nin duyurularını takip etmeleri ve alternatif uçuş seçenekleri hakkında bilgi almak üzere THY ile iletişime geçmeleri öneriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin