Sultanbeyli’de Konteyner Yangını: 3 İşçi Hayatını Kaybetti

featured

İstanbul Sultanbeyli’de, işçilerin kaldığı bir konteynerde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde trajik bir olay yaşandı. Sarayburnu Sokak’ta, özel bir firmaya ait iş yerinde çalışan işçilerin konakladığı konteynerde sabaha karşı yangın çıktı. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın, acı bir bilanço ile sonuçlandı.

İhbar üzerine hızla olay yerine intikal eden itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak yangının yarattığı hasar büyüktü.

Yangında yaralanan iki işçi, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hemen hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan bir işçinin tedavisi sürüyor. Ekiplerin konteynerde yaptıkları incelemelerde üç işçinin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamada, yangının çıkış sebebiyle ilgili detaylı incelemelerin devam ettiği ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bilgisi paylaşıldı. Bu olay, güvenlik önlemlerinin yetersizliği ve çalışma koşullarının zorlukları konusunda ciddi soru işaretleri yaratıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin