Eylem Tok’un Kazayı Öğrendiği An Belgelendi

featured

İstanbul’un Kemerburgaz bölgesinde gerçekleşen ve bir kişinin hayatını kaybetmesine yol açan trafik kazasının ardından, 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü T.C. ve annesi, yazar Eylem Tok’un Amerika Birleşik Devletleri’ne kaçırılmasına ilişkin yeni görüntüler gün yüzüne çıktı. Tok’un Göktürk’te bir kafede kaza haberini aldığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Detaylar Netleşiyor

MedyaRadar’ın haberine göre, 1 Mart’ta yaşanan ve Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan kazanın ardından T.C. ve annesi Eylem Tok’un, kaza haberini alır almaz büyük bir telaşla mekandan ayrıldığı ve ödeme yapmadan çıktıkları belirlendi. Görüntüler, ikilinin Göktürk’teki Delicious Kafe’de buluştuğunu ve T.C.’nin yanında bir arkadaşının da olduğunu gösteriyor.

Güvenlik kamerası görüntülerine göre, T.C. ve arkadaşı kafeden ayrıldıktan sonra, yarım saat kadar bir benzin istasyonunda vakit geçiriyor ve sonrasında kaza yapacakları yere doğru hareket ediyorlar. Anne Eylem Tok ise, kaza haberiyle büyük bir şok yaşayıp, hesap ödemeden kafeden çıkıyor.

Eylem Tok ve oğlu T.C.’nin sonraki hareketleri, adeta bir film senaryosunu andırıyor. İkilinin Mısır üzerinden ABD’ye kaçışı, uluslararası bir boyut kazanırken, Adalet Bakanlığı’nın ABD’ye iade talebinde bulunduğu belirtiliyor.

Adalet Bakanlığı’ndan Açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şüphelilerin ABD’ye kaçışının ardından gerekli adli işlemlerin başlatıldığını ve iade sürecinin işletilmekte olduğunu duyurdu. Olay, yalnızca bir trafik kazası olmaktan çıkıp, uluslararası boyutta yankı bulan bir adalet meselesine dönüştü.

Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin yakınları ve kamuoyu, adaletin yerini bulması ve sorumluların cezalandırılması için süreci yakından takip ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin