Artvin’de Kar Nedeniyle 40 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

featured

Artvin’de yaşanan yoğun kar yağışı ve heyelanlar nedeniyle 40 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, yolları açmak için yoğun çaba harcıyor.

Artvin, yoğun kar yağışı ve heyelanlarla mücadele ediyor. Şehrin çeşitli bölgelerinde meydana gelen bu doğal olaylar sonucunda, 40 köy yolunun ulaşıma kapanması yaşandı. İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan yolları açmak için yoğun çaba gösteriyor.

İl Özel İdaresi yetkilileri, kentin yüksek kesimlerinde etkili olan karın yanı sıra diğer bölgelerde sağanak yağışın etkili olduğunu bildirdi. Bu doğal olaylar, Şavşat, Ardanuç ve Yusufeli ilçelerinde toplamda 40 köy yolunun ulaşıma kapanmasına yol açtı.

Şavşat’ta 8, Ardanuç’ta 5 ve Yusufeli ilçesinde 2 köy yolunun heyelanlar nedeniyle; Şavşat’ta 17, Ardanuç’ta 7 ve Yusufeli ilçesinde 1 köy yolunun ise kar nedeniyle ulaşıma kapandığı belirtildi.

Bu zorlu koşullarla mücadele etmek için İl Özel İdaresi, 21 personel ve 12 iş makinesiyle kapanan yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, Hopa ilçesinde heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Başköy köy yolunun, ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu tekrar ulaşıma açıldığı bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin