ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Sağlık Sorunlarıyla Gündemde

featured

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, nükseden mesane sorunları nedeniyle tekrar hastaneye kaldırıldı, durumunun iyiye gittiği bildirildi.

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, nükseden mesane sorunları nedeniyle acil semptomlar göstermesi üzerine Pazar günü tekrar hastaneye kaldırıldı. Pentagon Sözcüsü Pat Ryder tarafından yapılan açıklamada, Austin’in durumunun izlendiği ve gerekmesi durumunda Bakan Yardımcısı’nın Bakan’ın görev ve sorumluluklarını üstlenmeye hazır olduğu belirtildi.

Austin, hastaneye kaldırıldığı sırada “belirlenmiş ve belirlenmemiş görevlerini yerine getirmek için gerekli olan iletişim sistemlerini” yanında taşıdığı, bilincini hiç kaybetmediği ve anestezi altına alınmadığı ifade edildi. Durumunun iyiye gittiği vurgulandı.

Kanser Tedavisi Görmüştü

Austin, daha önce de sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalmıştı. Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nin 9 Ocak’ta yaptığı açıklamaya göre, Aralık ayında prostat kanseri teşhisi konulan Austin, 22 Aralık’ta ameliyat edilmiş ve daha sonra taburcu edilmişti. 1 Ocak’ta farklı komplikasyonlar nedeniyle yeniden hastaneye yatırılan Austin, idrar yolu enfeksiyonu geçirdiği tespit edilmişti. 15 Ocak’ta yapılan son açıklamada ise Austin’in hastaneden taburcu olduğu, bir süre istirahat edeceği ve uzaktan çalışacağı belirtilmişti.

Austin’in hastalığını gizlemesi ülkede tartışma yaratmış, Savunma Bakanı kamuoyundan özür dileyen bir açıklama yapmıştı. Lloyd Austin’in sağlık durumu hakkında güncel bilgiler ve gelecek açıklamalar dikkatle takip ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin