Ricky Gervais, Yeni Komedi Şovunun Yayın Tarihini Duyurdu

featured

İngiliz komedyen ve ünlü aktör Ricky Gervais, hayranlarını heyecanlandıracak büyük bir duyuru yaptı. Gervais, yeni komedi şovu olan ‘Armageddon’ın Netflix platformunda ne zaman izlenebileceğini açıkladı. Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, 25 Aralık’ın tarihi bir gün olacağını müjdeledi.

Gervais, paylaşımında, “Önümüzdeki 2 bin yıl boyunca 25 Aralık, ‘Armageddon’un Netflix’e düştüğü gün olarak hatırlanacak. İyi ki doğdun İsa” ifadelerine yer verdi.

‘Ricky Gervais: Armageddon’, komedi tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Ricky Gervais’in sivri dili ve eşsiz mizah anlayışıyla dolu olan bu yeni şov, 25 Aralık tarihinde Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Gervais’in bu yeni yapımı, komedi severler için yılın son gününe renk katacak gibi görünüyor. İşte beklenen ‘Armageddon’ın yayın tarihi, 25 Aralık, Netflix’te sizi güldürmeye geliyor!

Dolayısıyla, komedi ve Ricky Gervais hayranları, takvimlerini işaretleyerek bu tarihi kaçırmamalılar. ‘Armageddon’, izleyicilerine kahkaha dolu bir yılbaşı hediyesi sunmaya hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin