“Olmayınca Olmuyor” 17 Ekim’de sahneye taşınıyor

featured

Yazar, senarist, oyuncu Ayhan Bozkurt tek kişilik oyunuyla tiyatro sahnelerine geri dönüyor.

Ayhan Bozkurt’un “başarı öyküsü”nün mizahla buluşmuş anlatımı OLMAYINCA OLMUYOR, “tek kişilik acıklı güldürü” olarak Bozkurt’un yaşamından izler taşıyor.

OLMAYINCA OLMUYOR’un yönetmen koltuğunda Mert Tezişçi yer alıyor.

17 Ekim tarihinde gösterime girecek, 55 dakika süren tek perdelik oyun, İstanbul Maximum UNIQ Box Sahnesi’nde seyirciyle buluşuyor.

Ayhan Bozkurt Hakkında

1971 yılında doğdu. Hişt dergisinin yayın kurulunda yer aldı ve aynı dergide şiirleri yayımlandı. İlk şiir kitabı Ömür Ölümün Önsözü, 1995 yılında Rıfat Ilgaz Cide Edebiyat Odülü’nde övgüye değer görüldü. Kitap-lık, Adam Sanat, Varlık, Şiir-lik, Şiir Oku, Poetikus, Cumhuriyet Kitap, Yeni Biçem gibi birçok dergide şiirleri, yazılan ve röportajları yayımlandı. Öküz ve Hayvan dergilerinin yayın kurulunda görev aldı. 28 Numaralı Oda, Şehir Soyuldu, Al Sana Aşk şiir kitaplarının ardından ilk öykü kitabı Herkes Sevdiğini Öldürür yayımlandı. İlk romanı Barikattaki Çocuk, 2011’de Everest Yayınları’ndan çıktı. 2000 yılında bir grup tiyatrocu arkadaşıyla birlikte Mavi Boncuk Çocuk Tiyatrosu’nda üç sezon boyunca çocuk oyunları yazdı ve oyunculuk yaptı. Ölüm Çiçekleri, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ve Sağır Oda adlı televizyon dizilerinin senaryo grubunda ve oyuncu kadrosunda yer aldı. Yüreğine Sor ve Kaptan Feza adlı uzun metrajlı sinema filmlerinde oyunculuk yaptı.

 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin