Bihter ilk kez 16 Kasım’da dijital platformda gösterilecek

featured

TAFF Pictures İmzasıyla İzleyicilerle Buluşacak Yeni Türk Filmi: Bihter

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üstlendiği, senaryosu Merve Göntem’e ait olan ve Timur Savcı ile Cemal Okan’ın yapımcılığını üstlendiği bir yapım hazırlanıyor. Türk sinemasının iddialı oyuncu kadrosunda ise Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin ve Mert İnce yer alıyor. Ayrıca, konuk oyuncu olarak Ebru Özkan ve Tilbe Saran da unutulmaz performanslarıyla izleyici karşısına çıkacak.

Bihter’in Hikayesi

Film, izleyicilere 1900’lerin büyülü atmosferinde unutulmaz bir yolculuk vadediyor. Halit Ziya Uşaklıgil’in klasik eseri “Bihter” bu kez Mehmet Binay ve Caner Alper’in yönetmenliğinde farklı ve taze bir bakış açısıyla beyaz perdeye taşınıyor.

Bir Felakete Dönüşen Hikaye

Bihter’in hayatı, zengin işadamı Adnan Bey’in yaptığı evlilik teklifiyle bir anda değişir. Ancak, hayatı boyunca en büyük korkusu annesine dönüşme ihtimali olan Bihter, güç ve paranın arzulanan bir kadın olmanın ne anlama geldiğini keşfettikçe korkularıyla yüzleşmek zorunda kalır. Tutku, sadakatsizlik, cesaret ve korkaklık gibi insan doğasının karmaşık yönlerine odaklanan bu film, izleyicilere büyülü bir atmosferde unutulmaz bir deneyim sunacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin