Hava Koşulları Nedeniyle Iğdır ve Ağrı’da Okullar Tatil Edildi

featured

Iğdır ve Ağrı illerinde, tipi ve kar yağışının etkisiyle birlikte, bazı ilçe ve köylerde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitimde aksamalar yaşanıyor.

Iğdır’a bağlı dağlık köylerde bugün etkili olan tipi ve kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Iğdır Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Alibeyköy, Mezra, Aliköçek, Zor (Karaçomak), Kervansaray, Pınarbaşı, Kızılkule, Taşlıca ve Gülpınar köylerinde olumsuz hava şartları nedeniyle 18 Aralık 2023 Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Ağrı’da akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, ilçelerde yaşamı olumsuz etkiledi. Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle köy yollarının kapalı olduğu belirtildi. Bu doğrultuda, ilçedeki köy okullarıyla taşımalı eğitime 18 Aralık 2023 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verildiği ifade edildi. Diyadin Kaymakamlığı da kar yağışı nedeniyle, taşımalı eğitim ile ilçeye bağlı Hacıhalit, Mutlu, Sürmelikoç, Taşkesen ile Yukarıdalören köylerinde eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin