AVM’de İntihar Girişimi

featured

İstanbul’un Maltepe ilçesinde bulunan Piazza Alışveriş Merkezi’nde yaşanan olayda, borçları nedeniyle çaresiz kalan bir yurttaş, kendisini yüksekten aşağı bırakarak intihar girişiminde bulunduğu iddiia edildi.

Maltepe ilçesindeki Piazza Alışveriş Merkezi’nde bugün yaşanan dramatik olay, çevredekileri şaşkına çevirdi. Borç batağında olduğunu iddia eden bir yurttaş, alışveriş merkezinin yüksek bir noktasından kendisini aşağı bırakarak intihar girişiminde bulundu. Olay anına dair sosyal medyada paylaşılan videoda, çevredeki insanların panik içinde ve çaresizce yurttaşı ikna etmeye çalıştığı görüldü.

Yurttaşın, “Açım ben aç. Çocuklarım aç. 15.000 lira borcum var” şeklinde çaresizlik içindeki sözleri, olayın vahametini ortaya koydu. İddiaya göre, borçlarını ödeyemeyen ve çocuklarıyla birlikte maddi sıkıntı içinde olduğunu belirten yurttaş, çevredekilerin yardım çabalarına karşılık gelmeyerek kendisini boşluğa bıraktı.

Olay yerine çağrılan yardım ekipleri, intihar girişiminde bulunan yurttaşı kurtarmak için seferber oldu. Ancak, elinden tutan iki kişinin çabalarına rağmen yurttaş ellerini bırakarak aşağıya düştü. Yurttaşın sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin