Yunanistan’da Hava Kuvvetleri Uçağı Düştü

featured

Yunanistan’da askeri eğitim uçağı düştü. Olayda, Hava Kuvvetleri’nde Binbaşı olarak görev yapan bir pilotun yaşamını yitirdiği öğrenildi. Yunanistan’ın Kalamata kentinde, bir askeri eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot hayatını kaybetti.

Yunanistan’ın Kalamata kentinde, Hava Kuvvetleri’nde görev yapan Binbaşı, eğitim uçuşu sırasında yaşanan kaza sonucu hayatını kaybetti.

Yunanistan’da Hava Kuvvetleri’ne ait bir eğitim uçağı, Kalamata Havalimanı’na dönüşü sırasında düşerek, 41 yaşındaki Binbaşı pilotun hayatına mal oldu. Saat 11.28’de meydana gelen kaza sonrasında Yunanistan Hava Kuvvetleri yetkilileri, T-2E Buckeye uçağının eğitim uçuşu esnasında düştüğünü açıkladı.

Kazada hayatını kaybeden Binbaşı’nın, paraşütünü açmaya zaman bulamamış olabileceği belirtilirken, basında yer alan haberlerde uçakta düşmeden önce bir patlama yaşandığına dair iddialar da yer almıştı. Ancak resmi açıklama bu konuda herhangi bir bilgi vermedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin