14. Robot Olimpiyatları’na geri sayım başladı

featured

İTÜ Kontrol ve Otomasyon Kulübü tarafından 24-25-26 Mart 2022 tarihlerinde İTÜ Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde on dördüncüsü düzenlenecek olan Türkiye’nin en köklü robot olimpiyatı olan İTÜ Robot Olimpiyatları (İTÜRO), robotik alanında çalışma yapmakta olan öğrencileri, akademisyenleri ve endüstri temsilcilerini düzenlenecek etkinlikler aracılığıyla bir araya getirmeyi hedefleyen ve meydana gelen teknolojik gelişmeler ışığında bu alanda yapılan çalışmaları sorgulamayı planlıyor.

Etkinlik kapsamında yerli ve yabancı akademisyenler, sanayi katılımcıları ve deneyimli öğrenciler tarafından seminerler, söyleşiler, paneller ve sergiler düzenlenecek. Yarışmalarla eş zamanlı olarak gerçekleşecek bu etkinlikler, bu alanda çalışmalar yapan katılımcılara yol gösterici olacak.

 

Üç kategoriye 51.000 TL, toplamda 81.000 TL ödül

İTÜ Robot Olimpiyatları 2022, Otonom İHA’ların yarıştığı Fanuc Drone Kategorisi’nde, iki farklı robotun haberleşmesine dayalı ROBO Senaryo: Lojistik Kategorisi’nde ve Otonom sürüş görevine sahip Trafik kategorisinde birincilere 10.000, ikincilere 5.000, üçüncülere ise 2.000 TL nakit ödül verecek. Merdiven Çıkan, Çizgi İzleyen Futbol, Mikro Sumo, Renk Seçen, İnşaat kategorilerinde birincilere 4.000 TL, ikincilere 1.500 TL üçüncülere ise hediye çeki verilecek.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin