Alan Kadıköy’de retrospektif serisi

Kasım 2021’de seyircilerle buluşan Alan Kadıköy ilk sezonunun sonuna yaklaşırken retrospektif serisini tiyatroseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

featured

Kısa sürede tiyatrocuların ve seyircilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Alan Kadıköy güncel tiyatro ortamına katkıda bulunma misyonunu bir adım daha ileri götürmek amacıyla her sezon iki defa düzenlenecek retrospektif serisini başlatıyor.

Türk tiyatrosunun en önemli yazarlarından Memet Baydur’la başlayacak olan Alan Retrospektif serisi yerli ve yabancı tiyatro figürlerine eğilen programıyla günümüz tiyatrosunun olanaklarının izini sürmeyi, geçmişle gelecek arasında bir diyalog alanı açmayı hedefliyor.

Alan Kadıköy Memet Baydur retrospektifi kapsamında yazarın üç oyunu, “Menekşe Korsanları”, “Kamyon”, “Yangın Yerinde Orkideler” ve bir öyküsünün “Amcamı Arıyorum” farklı kuşaklardan yönetmen ve oyuncular tarafından sahnede okunmasının yanı sıra Baydur tiyatrosundan hareketle günümüz tiyatrosu üzerine konuk konuşmacılar ile seyircilerin de oyuncular ve yönetmenlere katılmasıyla yapılacak oturumlar düzenlenecek. 7-10 Nisan tarihleri arasında dört gün boyunca Alan Kadıköy’de seyirciyle buluşacak etkinliğin biletleri mobilette satışta.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin